Tanker og petitesser fra et surfboard

Overskriften er en reminiscens af en blog jeg introducerede for meget længe side. Måske var det i det forrige århundrede.
Dengang jeg startede, havde jeg som vel alle nye bloggere har det, en fast intention om at skrive hver dag. Det gjorde jeg også, bare ikke så tit på min blog.
Så nu er jeg i gang igen, og der er INGEN pligt til at skrive noget blot for at fylde skærmpixler ud. Inspirationen kommer på de mest uventede tidspunkter, og næsten aldrig når jeg har sat mig i min BackJack meditationsstol 🙂 til gengæld kan der så ske så meget andet i den stol.

Billedet nedenfor viser slutdestinationen for helten i min næste bog. Det tegner til at blive en længere roman om en krigers pilgrimsrejse gennem tidløs tid og konkrete bjerge. Bogen udgives selvfølgelig på GreyT Forlag

Arbejdstitlen kunne være “Swordmans Journey” … det er spændende på mange planer og ja, den taler engelsk til mig.

IMG_0201

4 thoughts on “Tanker og petitesser fra et surfboard

 • Do you have any kind of suggestions for writing posts? That’s where I always struggle and I simply
  wind up looking empty screen for long period of time.

  • greyt_forlag

   2019-05-23 at 13:19 Reply

   same here 🙂 I enjoy reading others, but taking time and inspiration eludes me. I only see this post because I had to fix something in WP

 • Can you inform me what platform are you using on this internet site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *